Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Apă de immortele Bio 100ml

Apă de immortele Bio 100ml

Apa de Immortelle sau helichryse este utilizată pentru tratarea cuperozei, cearcănelor, cicatricelor şi în cosmeticele pentru regenerarea pielii.

Mai multe detalii


Lei 14,50 cu TVA

NS201

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 14 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 14 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,42.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Apele florale (hidrolatele) adevărate care sunt obţinute prin distilare cu aburi în instalaţie de cupru conţin toate componentele benefice pe care le are planta de oferit. Conţin toată esenţa din plante în fiecare picătură, la fel ca uleiuri esenţiale, dar într-o formă mai uşoară, ceea ce le face potrivite pentru tot felul de aplicaţii în care uleiurile esenţiale sunt nerecomandate sau prea puternice.
Înfloreşte pe toată perioada verii şi poate fi găsită în locuri nisipoase, uscate, din apropierea pădurilor de stejar. Planta măsoară 15-30 de centimetri, iar florile sunt galbene şi îşi păstrează culoarea chiar şi atunci când sunt uscate, de aici şi denumirea de Immortelle.
 
 
Metoda de obţinere: obţinut prin distilarea părților aeriene a plantei
Zona geografică de provenienţă: Franța
Aspectul: lichid clar, miros caracteristic intens de plante medicinale
Toate apele florale prezintă sedimente în mod natural, fapt care nu reprezintă scăderea calității compoziției.
 
Utilizări cosmetice: 
poate fi adăugat la compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă
tonic pentru pielea matură, sensibilă şi uscată, nediluat
vaporizat nediluat după ras sau epilare
ca ingredient în produsele destinate regenerării pielii şi tratării cicatricilor
ca ingredient în cosmeticele pentru vindecarea rănilor recente
ca ingredient în cosmeticele pentru pielea devitalizată
ca ingredient în compozițiile pentru probleme circulatorii (inclusiv celulită), flebite, hematoame, varice
ca ingredient în cosmeticele anticearcăn şi pentru conturul ochilor
ca ingredient în cosmeticele pentru ten iritat, acneic, cuperozic, împreună cu diverse extracte şi uleiuri vegetale
ca ingredient în măşti regenerante, antiacneice, împreună cu argila roz sau verde, uleiuri esențiale şi ingrediente active specifice
 
Proprietăţi: 
hidratează, detoxifiază, hrăneşte şi catifelează pielea
redă fermitatea ţesutului cutanat
activează circulaţia sanguină, atenuează roşeaţa şi cearcănele
cicatrizant, favorizează regenerarea pielii
 
Recomandat pentru pielea: este benefic pentru toate tipurile de piele, în special pentru tenul uscat
 
Utilizare: ca atare nediluat direct pe piele, sau inclus în compoziții cosmetice la faza apoasă în proporție de 10-90%
 
PĂSTRARE: 
recipientul nedesfăcut este ideal să fie depozitat ferit de lumina directă, la temperaturi cuprinse între 10-22°C
recipientul desfăcut trebuie ținut la frigider
după desfacere recomandăm utilizarea în 30 de zile pentru a beneficia de toate proprietățile
apa florală începe să se altereze după 60 de zile, chiar și ținut la frigider
 
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Precauţii: nu este cazul
 

 

Apele florale (hidrolatele) adevărate care sunt obţinute prin distilare cu aburi în instalaţie de cupru conţin toate componentele benefice pe care le are planta de oferit. Conţin toată esenţa din plante în fiecare picătură, la fel ca uleiuri esenţiale, dar într-o formă mai uşoară, ceea ce le face potrivite pentru tot felul de aplicaţii în care uleiurile esenţiale sunt nerecomandate sau prea puternice.

 

Înfloreşte pe toată perioada verii şi poate fi găsită în locuri nisipoase, uscate, din apropierea pădurilor de stejar. Planta măsoară 15-30 de centimetri, iar florile sunt galbene şi îşi păstrează culoarea chiar şi atunci când sunt uscate, de aici şi denumirea de Immortelle.

 

 

Metoda de obţinere: obţinut prin distilarea părților aeriene a plantei

Zona geografică de provenienţă: Franța

Aspectul: lichid clar, miros caracteristic intens de plante medicinale

 

Toate apele florale prezintă sedimente în mod natural, fapt care nu reprezintă scăderea calității compoziției.

 

 Utilizări cosmetice

 

  • poate fi adăugat la compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă
  • tonic pentru pielea matură, sensibilă şi uscată, nediluat
  • vaporizat nediluat după ras sau epilare
  • ca ingredient în produsele destinate regenerării pielii şi tratării cicatricilor
  • ca ingredient în cosmeticele pentru vindecarea rănilor recente
  • ca ingredient în cosmeticele pentru pielea devitalizată
  • ca ingredient în compozițiile pentru probleme circulatorii (inclusiv celulită), flebite, hematoame, varice
  • ca ingredient în cosmeticele anticearcăn şi pentru conturul ochilor
  • ca ingredient în cosmeticele pentru ten iritat, acneic, cuperozic, împreună cu diverse extracte şi uleiuri vegetale
  • ca ingredient în măşti regenerante, antiacneice, împreună cu argila roz sau verde, uleiuri esențiale şi ingrediente active specifice

 

Proprietăţi

  • hidratează, detoxifiază, hrăneşte şi catifelează pielea
  • redă fermitatea ţesutului cutanat
  • activează circulaţia sanguină, atenuează roşeaţa şi cearcănele
  • cicatrizant, favorizează regenerarea pielii

 

Recomandat pentru pielea: este benefic pentru toate tipurile de piele, în special pentru tenul uscat

 

Utilizare: ca atare nediluat direct pe piele, sau inclus în compoziții cosmetice la faza apoasă în proporție de 10-90%

 

PĂSTRARE

 

  • recipientul nedesfăcut este ideal să fie depozitat ferit de lumina directă, la temperaturi cuprinse între 10-22°C
  • recipientul desfăcut trebuie ținut la frigider
  • după desfacere recomandăm utilizarea în 30 de zile pentru a beneficia de toate proprietățile
  • apa florală începe să se altereze după 60 de zile, chiar și ținut la frigider

 

 

Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. 

 

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999