Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Apă de Lavandă Bio 100ml

Apă de Lavandă Bio 100ml

Răcoritoare, calmantă și purifiantă, recomandată în special pentru pielea delicată, pielea deteriorată, pielea grasă sau afectată de arsuri solare, iritații.

Mai multe detalii


Lei 12,50 cu TVA

NS203

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 12 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 12 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,36.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Poate cel mai renumit arbust cu flori parfumante, Lavanda din care provine acest hidrolat creşte la mai mult de 1000 metri altitudine pe versanţii însoriţi din Provence. Lanurile se colorează cu frumoase nuanţe de albastru-violet încă din luna iunie, şi sunt o imagine emblematică pentru regiune.
Lavanda nu trebuie confundată niciodată cu levănțica (lavandin), iar cea de Provence cu soiurile hibride nepretențioase.
Lavanda este într-un cuvânt calmant al pielii şi al spiritului.
 
Denumirea sa provine din latinescul lavare, care înseamnă ”a spăla”, ceea ce demonstrează că utilizarea sa era încă de la acea vreme asociată cu purifiantele fizice şi psihice.
 
Proprietăţile antiseptice, cicatrizante şi antiinfecţioase ale lavandei sunt cunoscute de secole. Florile de lavandă uscată sunt în mod tradiţional utilizate în săculeţe sau sticluţe pentru parfumarea dulapurilor şi sertarelor, dar în egală măsură  pentru a îndepărta moliile. În timpul epidemiilor de pestă, era frecventă purtarea unui buchet din flori uscate pentru a proteja de infecţie.
 
 
Metoda de obţinere: obţinut prin distilarea inflorescențelor plantei
Ţara de provenienţă: Franța
Prezentare: lichid clar, miros caracteristic suav, proaspăt, cu note ierboase
Toate apele florale prezintă sedimente în mod natural, fapt care nu reprezintă scăderea calității compoziției.
 
PROPRIETĂŢI: 
astringent
tonic pentru toate tipurile de piele
purifiant, curăţă şi calmează pielea şi părul
cicatrizant, facilitează repararea micilor imperfecţiuni ale pielii
regenerant
împrospătează pielea
calmează roşeaţa, arsurile solare, iritaţiile
repelant de insecte
 
UTILIZĂRI COSMETICE: 
ca atare nediluat direct pe piele, sau inclus în compoziții cosmetice la faza apoasă în proporție de 10-90%
poate fi adăugat la compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă
ca atare prin pulverizare pe ten şi gât după demachiere. Se aplică apoi crema sau uleiul de îngrijire imediat, pe pielea umedă
ca ingredient în geluri calmante pentru iritaţii cutanate
ca ingredient în compoziții de curăţare purifiantă pentru pielea cu probleme
ca ingredient în măști pentru calmarea tenului
 
RECOMANDĂRI:
piele cu tendinţă de îngrăşare
piele delicată
piele acneică
piele crăpată
cicatrici, iritaţii, plăgi, arsuri solare, pişcături
scalp gras
 
 
PĂSTRARE:
recipientul nedesfăcut este ideal să fie depozitat ferit de lumina directă, la temperaturi cuprinse între 10-22°C
recipientul desfăcut trebuie ținut la frigider
după desfacere recomandăm utilizarea în 30 de zile pentru a beneficia de toate proprietățile
apa florală începe să se altereze după 60 de zile, chiar și ținut la frigider
 
Date de siguranţă: 
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
precauţii: nu este cazul

 

Poate cel mai renumit arbust cu flori parfumante, Lavanda din care provine acest hidrolat creşte la mai mult de 1000 metri altitudine pe versanţii însoriţi din Provence. Lanurile se colorează cu frumoase nuanţe de albastru-violet încă din luna iunie, şi sunt o imagine emblematică pentru regiune.

 

Lavanda nu trebuie confundată niciodată cu levănțica (lavandin), iar cea de Provence cu soiurile hibride nepretențioase.

 

Lavanda este într-un cuvânt calmant al pielii şi al spiritului.

 

Denumirea sa provine din latinescul lavare, care înseamnă ”a spăla”, ceea ce demonstrează că utilizarea sa era încă de la acea vreme asociată cu purifiantele fizice şi psihice.

Proprietăţile antiseptice, cicatrizante şi antiinfecţioase ale lavandei sunt cunoscute de secole. Florile de lavandă uscată sunt în mod tradiţional utilizate în săculeţe sau sticluţe pentru parfumarea dulapurilor şi sertarelor, dar în egală măsură  pentru a îndepărta moliile. În timpul epidemiilor de pestă, era frecventă purtarea unui buchet din flori uscate pentru a proteja de infecţie.

 

 

Metoda de obţinere: obţinut prin distilarea inflorescențelor plantei

 

Ţara de provenienţă: Franța

 

Prezentare: lichid clar, miros caracteristic suav, proaspăt, cu note ierboase

 

Toate apele florale prezintă sedimente în mod natural, fapt care nu reprezintă scăderea calității compoziției.

 

PROPRIETĂŢI: 

  • astringent
  • tonic pentru toate tipurile de piele
  • purifiant, curăţă şi calmează pielea şi părul
  • cicatrizant, facilitează repararea micilor imperfecţiuni ale pielii
  • regenerant
  • împrospătează pielea
  • calmează roşeaţa, arsurile solare, iritaţiile
  • repelant de insecte

 

 

UTILIZĂRI COSMETICE: 

  • ca atare nediluat direct pe piele, sau inclus în compoziții cosmetice la faza apoasă în proporție de 10-90%
  • poate fi adăugat la compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă
  • ca atare prin pulverizare pe ten şi gât după demachiere. Se aplică apoi crema sau uleiul de îngrijire imediat, pe pielea umedă
  • ca ingredient în geluri calmante pentru iritaţii cutanate
  • ca ingredient în compoziții de curăţare purifiantă pentru pielea cu probleme
  • ca ingredient în măști pentru calmarea tenului

 

 

RECOMANDĂRI:

  • piele cu tendinţă de îngrăşare
  • piele delicată
  • piele acneică
  • piele crăpată
  • cicatrici, iritaţii, plăgi, arsuri solare, pişcături
  • scalp gras

 

 

 

 PĂSTRARE:

  • recipientul nedesfăcut este ideal să fie depozitat ferit de lumina directă, la temperaturi cuprinse între 10-22°C
  • recipientul desfăcut trebuie ținut la frigider
  • după desfacere recomandăm utilizarea în 30 de zile pentru a beneficia de toate proprietățile
  • apa florală începe să se altereze după 60 de zile, chiar și ținut la frigider

 

Date de siguranţă: 

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • precauţii: nu este cazul

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Apă de rozmarin Bio 100ml
    Apă de...

    Pentru curățarea și îngrijirea ...>>

  • Apă de immortele Bio 100ml
    Apă de...

    Apa de Immortelle sau helichryse este ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999