Planet Pure, producătorul austriac de produse din nuci de săpun pentru care suntem distribuitori în Romania, a dezvoltat o întregă gamă de solutii de curațenie pe bază de extract de nuci de săpun.

Astfel, cei care doresc sa folosească pe lângă lichidul din nuci de săpun si soluții gata pregătite, pot alege dintre detergenții de rufe, cei de vase sau soluțiile  destinate curățeniei întregii case certificate bio de Austria Bio Garantie:

Soluțe Bio anticalcar și detartrant lămâie și mentă, spray

O soluție Bio anticalcar ce poate fi utilizată pentru curățarea divereselor suprafețe din gospodărie sau pentru eliminarea depunerilor de calcar din aparatele casnice.

Soluție Bio degresantă cu portocale și lămâie – spray

Aceasta soluție degresantă este potrivită pentru îndepărtarea murdăriei atât din bucătărie cât și din baie. Nu lasă reziduri nedorite și curață în mod eficient, inclusiv aragaze și hote.

Solutie de curatare Bio pentru baie, cu rodie 510ml

Certificată Bio, elimină eficient murdăria și depunerile de calcar. Rodia conferă un miros proaspat, alături de lavandă și fenicul.

Pastă de curățare cu lămaie 300gr

Curață, lustruiește și protejează într-o singura operație, suprafațe de la aluminiu, crom, inox, sticlă, aur, ceramică, până la plastic, cupru, alamă, argint și cositor

Sunt produse cu multiple utilizari, ecomice și ecologice, care respectă mediul înconjurător și nu conțin substanțe de curățare agresive.

Sperăm că le veți folosi cu plăcere și vă vor face viața mai ușoară!