Detergent de vase cu lamaie 1l Sodasan

Sodasan Sodasan

4019886000208

Nou

Detergent lichid de spalat vasele MANUAL, foarte ECONOMIC pentu 500 chiuvete de vase . Concentrat, eficient, delicat cu mainile si cu un parfum placut de citrice. 

Mai multe detalii

Lei 31,99

cu TVA

TRANSPORT GRATUIT
pentru achiziţii mai mari de 249 lei

AVEȚI ÎNTREBĂRI?
Vă stăm la dispoziție și la telefon 

0720 530 224

ECONOMISIȚI
DISCOUNTURI începând de la 350 lei

Detergent foarte eficient pentru spalare manuala cu balsam pentru protejarea mainilor. Aroma naturala de citrice. 
Are la baza doar surfactanti vegetali, nu lasa reziduuri de substante chimice pe vase si nu contine ingrediente petrochimice, coloranti sau conservanti. Surfactantii din zaharuri continuti, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, prezinta cele mai bune calitati in ceea ce priveste biodegradabilitatea, dupa sapun, curata foarte bine si in apa grea si sunt hipoalergenici.

Utilizare: Detergent lichid de spalat vasele manual foarte economic. Este potrivit si pentru articolele delicate: portelan, argintarie.

Dozaj / Cantitate recomandata:

  • cateva picaturi pe burete
  • 4-5 ml la 10 Ltr de apa (se va utiliza o doza mai mare pentru vase cu reziduuri grele, grase)

Detergentul este extrem de economic: 1000 ml sunt suficienţi pentru 500 de spalari.

Particularitati:

Produsul este economic, indeparteaza eficient murdaria, avand putere mare de degresare.

Valoare pH:4.0 - 4.2

Ingrediente: Apa, alcool sulfat din cocos, surfactanti din zaharuri, otet organic, sare, uleiuri esentiale naturale (limonen, linalool), acid lactic, acid citric.

A nu se lasa la indemana copiilor


CO2 Neutral - Sodasan finanteaza replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru" (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

 ecoecocertvegan

Volum1litru
Certificare bioEcocert
Fabricat inGermania

Scrieţi o recenzie

Detergent de vase cu lamaie 1l Sodasan

Detergent de vase cu lamaie 1l Sodasan

Detergent lichid de spalat vasele MANUAL, foarte ECONOMIC pentu 500 chiuvete de vase . Concentrat, eficient, delicat cu mainile si cu un parfum placut de citrice. 

Apa, alcool sulfat din cocos, surfactanti din zaharuri, otet organic, sare, uleiuri esentiale naturale (limonen, linalool), acid lactic, acid citric