Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Vanilie Bourbon Bio extract CO2 - 2ml

Vanilie Bourbon Bio extract CO2 - 2ml

Vanilia este o specie de orhidee cu flori specifice și cu fruct comestibil, esențialul valoros se obține din păstăile plantei. Extractul obținut cu ajutorul dioxidului de carbon natural are multiple utilizări.

Mai multe detalii


Lei 15,00 cu TVA

NS209

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 15 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 15 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,45.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

- Mayam - vanilie - extract -

 

Vanilia este o specie de orhidee cu flori specifice și cu fruct comestibil, esențialul valoros se obține din păstăile plantei. Extractul obținut cu ajutorul dioxidului de carbon natural are multiple utilizări atât în cosmetică cât și în domeniul alimentar.
Ideal de inclus în compoziții pentru orice tip de piele, parfumează intens, paradisiac, conferă aromă dulce produselor aplicate pe corp sau ten, sau sub formă de parfumante. Este un veritabil neurotonic, stimulant afrodisiac, relaxant al sistemului nervos.
Este nevoie de aproximativ 9 kg de păstăi pentru a obține 1 kg de extract
 
Metoda de obţinere: prin extracţie de fluid supercritic cu dioxid de carbon natural
Zona geografică de provenienţă: Madagascar
 
Prezentare: lichid opac, vâscozitate medie, culoare maronie, miros și aromă intensă caracteristică
Calitate: grad cosmetic și alimentar 
Nota parfumului: de bază
 
Componenţi: prin natura sa, oleorășina de vanilie conține uleiuri volatile dar și elemente nonvolatile cum ar fi răşini, corpuri grase, gume şi ceruri. Conținut ridicat de vanilină: 12%
Nu este un produs cu adaosuri, nu este diluat sau combinat cu alte uleiuri
PROPRIETĂŢI:
regenerant cutanat
hrănitor
relaxant
afrodisiac, stimulează secrețiile hormonale
parfumant, aromatizant
 
RECOMANDĂRI:
parfumant: ca ingredient în parfumuri, sau aromatizant al cremelor și loțiunilor
ca afrodisiac: diluat în uleiuri vegetale pentru masaj sau picurat în apa de baie
îngrijire cosmetică: ca ingredient în uleiuri, creme sau loțiuni pentru îngrijirea pielii, potrivit pentru orice tip de ten
în stări de neurastenie, depresii, anorexie
pentru destindere, relaxare și pozitivare
 
 UTILIZARE:
inclus în compoziţii în concentraţie regulară de 0.05-0.2 % în faza uleioasă, se include în compoziții uleioase sau care conțin grăsimi, fiind insolubil în apă
dozaj pentru 100 ml compoziție = 1 până la 6 picături
ca ingredient în creme și loțiuni pentru hrănirea și regenerarea pielii, 1-4 picături la 100 ml compoziție
ca ingredient în balsamuri și rujuri parfumate delicios, 2-3 picături la 100 ml compoziție
ca ingredient în prepararea parfumurilor cu notă dulce exotică, paradisiacă
ca ingredient în băi și masaje pentru relaxare, destindere 
 
Păstrare: într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină
 
DATE DE SIGURANŢĂ:
non-toxic,  non-iritant, non-sensibilizant diluat corespunzător
păstrați dozajul recomandat
a nu se lăsa la îndemâna copiilor
nu este recomandat în sarcină și alăptare
în formă concentrată nu utilizați extractul în niciun caz

 

Vanilia este o specie de orhidee cu flori specifice și cu fruct comestibil, esențialul valoros se obține din păstăile plantei. Extractul obținut cu ajutorul dioxidului de carbon natural are multiple utilizări atât în cosmetică cât și în domeniul alimentar.

 

Ideal de inclus în compoziții pentru orice tip de piele, parfumează intens, paradisiac, conferă aromă dulce produselor aplicate pe corp sau ten, sau sub formă de parfumante. Este un veritabil neurotonic, stimulant afrodisiac, relaxant al sistemului nervos.

 

Este nevoie de aproximativ 9 kg de păstăi pentru a obține 1 kg de extract

 

 

 

 

Metoda de obţinere: prin extracţie de fluid supercritic cu dioxid de carbon natural

 

Zona geografică de provenienţă: Madagascar

 

Prezentare: lichid opac, vâscozitate medie, culoare maronie, miros și aromă intensă caracteristică

Calitate: grad cosmetic și alimentar 

 

Nota parfumului: de bază

 

Componenţi: prin natura sa, oleorășina de vanilie conține uleiuri volatile dar și elemente nonvolatile cum ar fi răşini, corpuri grase, gume şi ceruri. Conținut ridicat de vanilină: 12%

 

Nu este un produs cu adaosuri, nu este diluat sau combinat cu alte uleiuri

 

PROPRIETĂŢI:

  • regenerant cutanat
  • hrănitor
  • relaxant
  • afrodisiac, stimulează secrețiile hormonale
  • parfumant, aromatizant

 

RECOMANDĂRI:

  • parfumant: ca ingredient în parfumuri, sau aromatizant al cremelor și loțiunilor
  • ca afrodisiac: diluat în uleiuri vegetale pentru masaj sau picurat în apa de baie
  • îngrijire cosmetică: ca ingredient în uleiuri, creme sau loțiuni pentru îngrijirea pielii, potrivit pentru orice tip de ten
  • în stări de neurastenie, depresii, anorexie
  • pentru destindere, relaxare și pozitivare

 

UTILIZARE:

  • inclus în compoziţii în concentraţie regulară de 0.05-0.2 % în faza uleioasă, se include în compoziții uleioase sau care conțin grăsimi, fiind insolubil în apă
  • dozaj pentru 100 ml compoziție = 1 până la 6 picături
  • ca ingredient în creme și loțiuni pentru hrănirea și regenerarea pielii, 1-4 picături la 100 ml compoziție
  • ca ingredient în balsamuri și rujuri parfumate delicios, 2-3 picături la 100 ml compoziție
  • ca ingredient în prepararea parfumurilor cu notă dulce exotică, paradisiacă
  • ca ingredient în băi și masaje pentru relaxare, destindere 

 

Păstrare: într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic,  non-iritant, non-sensibilizant diluat corespunzător
  • păstrați dozajul recomandat
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • nu este recomandat în sarcină și alăptare
  • în formă concentrată nu utilizați extractul în niciun caz

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • ulei esential de Ti Tree Fares
    Ulei...

    Ulei esețial de Ti Tree - 10 ml este ...>>

  • Apă spumantă purifiantă pentru ten gras - Gamarde
    Apă...

    Curață delicat, elimină excesul de ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999