Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de argan Bio 50ml

Ulei de argan Bio 50ml

Un aliat excelent în lupta cu ridurile, recunoscut pentru efectele benefice asupra tenului uscat și deshidratat. Un ulei polivalent care poate fi folosit pe piele, unghii sau păr.

Mai multe detalii


Lei 32,50 cu TVA

NS115

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 32 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 32 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,96.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

INGREDIENTE: ulei de argan (argania spinosa) organic

Cantitate: 50ml

Metoda de obținere: prin presare la rece

Aspectul: lichid clar de culoare galben-auriu, vâscozitate medie, miros slab caracteristic


Componenţi principali: conținut ridicat de acizi graşi esenţiali: omega-9, omega-6, polifenoli, vitamina E, F, caroteni, squalane, palmitic, stearic, oleic, linoleic, linolenic.Ţara de provenienţă: Maroc

Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

DATE DE SIGURANŢĂ:

  •     nontoxic, non iritant, non sensibilizant
  •     uz extern!

 

Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ în Maroc, care trăieşte până la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit uleiul pentru îngrijirea pielii dar şi în dieta lor cotidiană.


Preluarea uleiului de argan în cosmetică este relativ recentă, deşi localnicii cunoșteau de demult efectele pozitive ale uleiului asupra pielii, folosindu-l pentru tratarea rănilor şi a bolilor dermatologice.

În prezent este unul dintre cele mai scumpe uleiuri vegetale din cauză că arborele de argan creşte pe zone restrânse, având nevoie de condiţii climaterice specifice: sol arid dar bogat, soarele Africii și influența temperaturii Atlanticului.

Un arbore asigură o recoltă într-un sezon din care se obține sub 0,5 litri de ulei, astfel este recomandată prudența în a achiziționa ulei de argan ieftin, care este posibil diluat de regulă cu ulei de nuci, alune sau arahide în cel mai bun caz.

 

PROPRIETĂŢI:

  •     antiinflamator, cicatrizant
  •     antioxidant puternic, emolient
  •     regenerator și restructurant
  •     se absoarbe rapid în piele
  •     reduce umflăturile şi ameliorează durerile musculare
  •     protejează pielea de radicalii liberi


 

RECOMANDAT PENTRU:

  •     antiîmbătrânire şi reducere a ridurilor
  •     eczeme, psoriazis
  •     acnee şi alte afecţiuni ale pielii
  •     prevenirea anumitor maladii de piele
  •     pevenirea îmbătrânirii fiziologice
  •     cicatrici
  •     vergeturi
  •     arsuri solare
  •     păr degradat, scalp uscat
  •     unghii fragile


 

UTILIZARE:

  • aplicat pe piele ca atare nediluat, pentru regenerare, restructurare cutanată, piele îmbătrânită, ten cu probleme
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice pentru reducerea ridurilor, refacerea filmului hidrolipidic, în concentraţie de 5-30%
  • ca ingredient în preparaea unguentelor destinate eczemelor, pentru cicatrizarea cât mai corectă a leziunilor tegumentare și diverse afecțiuni ale pileii, 30-90%
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice pentru păr degradat, uscat, afectat de soluții chimice, dând strălucire şi vigoare, 20-50%
  • ca atare nediluat, sau ca ingredient pentru întărirea unghiilor fragile
  • ca atare nediluat sau inclus în compoziții cosmetice dedicate femeilor însărcinate pentru prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului şi a zonei perineale
  • ca ingredient în preparatele de masare a sânilor şi a zonei abdominale pentru prevenirea lăsării pielii

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Vanilie Bourbon Bio extract CO2 - 2ml
    Vanilie...

    Vanilia este o specie de orhidee cu ...>>

  • ulei esential de Ti Tree Fares
    Ulei...

    Ulei esețial de Ti Tree - 10 ml este ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999