Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei din sâmburi de struguri 100ml

Ulei din sâmburi de struguri 100ml

Protejează pielea, menţine hidratarea şi împiedică formarea ridurilor. Are o textură ușoară, nu lasă urme grase, excelent ca baza pentru uleiuri de masaj.

Mai multe detalii


Lei 9,50 cu TVA

NS117

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 9 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 9 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,27.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

INGREDIENTE: ulei din semințe de struguri rafinat (vitis vinifera seed oil)

 

Cantitate: 100 ml

Metoda de extracţie: presat la rece din semințe, rafinat fără chimicale

Ţara de provenienţă: Chile

Aspectul: lichid clar, culoare ușor galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros impreceptibil

Componenţi principali: acizi grași: linoleic, linolenic, oleic, palmitic, stearic, vitamina E, F, minerale: zinc, cupru, seleniu

 

PROPRIETĂŢI:

  •     hidratant
  •     tonifiant
  •     penetrant, nu lasă urme
  •     catifelant


 
RECOMANDAT PENTRU:

  •     tenul gras, predispus la acnee
  •     tenul uscat, deteriorat
  •     restabilirea elasticității pielii
  •     ameliorarea ridurilor
  •     un păr mătăsos dar non-gras
  •     îmbunătățirea tonusului și texturii pielii


 
UTILIZARE:

  •     aplicat pe piele ca atare, nediluat
  •     aplicat pe firele de păr proaspăt spălate, sau ca ingredient în măști pentru păr
  •     ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%
  •     ca ingredient în prepararea uleiurilor de masaj alături de alte uleiuri vegetale și împreună cu uleiuri esențiale după preferințe

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de cocos Bio 100gr
    Ulei de...

    Un miros subtil, o textură fină care se ...>>

  • Ulei de Argan Bio-50 ml
    Ulei de...

    Un aliat excelent în lupta cu ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999