Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de migdale dulci Bio 100ml

Ulei de migdale dulci Bio 100ml

Uleiul de migdale dulci este un emolient natural, excelent pentru pielea sensibilă, putând fi folosit simplu pentru masajul corporal sau facial sau ca ulei purtător pentru alte ingrediente cosmetice.

Mai multe detalii


Lei 17,50 cu TVA

NS165

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 17 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 17 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,51.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, atât în gastronomie, cât şi în cosmetică. Fructele sale alungite conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcţie de scopul cultivării și de zona în care cresc.
Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane.
Migdalul este cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China.
Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, și purtător de principii active din uleiurile esenţiale și diversele ingrediente cosmetice.
 
INGREDIENTE: ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic 
 
Metoda de obţinere: prin presare la rece din sâmburi 
Zonă geografică de provenienţă: Maroc
 
Aspectul: lichid limpede, ușor gălbui, miros 
Componenţi principali: acizi graşi -palmitic, palmitoleic, stearic, oleic; vitamina A, B1, B2, B6, E, minerale
 
PROPRIETĂŢI:
emoilent
echilibrant
hrănitor
catifelant
delicat, calmant
fortifiant al părului
 
RECOMANDAT PENTRU:
masaj facial și corporal
masajul bebelușilor
masajul bustului
masaj pentru dureri musculare
pielea deshidratată, ten uscat
pielea sensibilă, delicată
îngrijirea pielii bebelușilor
diminuarea cearcănelor și ridurilor
dizolvarea crustelor de lapte la bebeluși
îngrijirea pielii gravidelor
demachiere
înmuierea şi condiţionarea părului
revitalizarea părului casat, vopsit, uscat
reducerea iritațiilor și crăpăturilor 
piele iritată, cu mâncărimi 
purtător pentru alte principii active 
 
UTILIZARE:
ca atare pe piele, nediluat în masaj, ulei de corp, ulei facial pentru noapte, ulei pentru masajul bebelușilor
ca ingredient în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%
 
Păstrare:  în loc uscat, ferit de căldură şi lumină
 
DATE DE SIGURANŢĂ:
non toxic, non iritant, non sensibilizant
a se evita de persoanele alergice la oleaginoase
uz extern!
 

 

Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, atât în gastronomie, cât şi în cosmetică. Fructele sale alungite conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcţie de scopul cultivării și de zona în care cresc.

 

Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane.

 

Migdalul este cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China.

 

Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj și purtător de principii active din uleiurile esenţiale și diversele ingrediente cosmetice.

 

 

 

INGREDIENTE: ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic 

 

 Metoda de obţinere: prin presare la rece din sâmburi 

 

Zonă geografică de provenienţă: Maroc

 

 Aspectul: lichid limpede, ușor gălbui, miros 

 

Componenţi principali: acizi graşi -palmitic, palmitoleic, stearic, oleic; vitamina A, B1, B2, B6, E, minerale

 

PROPRIETĂŢI:

 

  • emoilent
  • echilibrant
  • hrănitor
  • catifelant
  • delicat, calmant
  • fortifiant al părului

 

 

RECOMANDAT PENTRU:

 

  • masaj facial și corporal
  • masajul bebelușilor
  • masajul bustului
  • masaj pentru dureri musculare
  • pielea deshidratată, ten uscat
  • pielea sensibilă, delicată
  • îngrijirea pielii bebelușilor
  • diminuarea cearcănelor și ridurilor
  • dizolvarea crustelor de lapte la bebeluși
  • îngrijirea pielii gravidelor
  • demachiere
  • înmuierea şi condiţionarea părului
  • revitalizarea părului casat, vopsit, uscat
  • reducerea iritațiilor și crăpăturilor 
  • piele iritată, cu mâncărimi 
  • purtător pentru alte principii active 

 

UTILIZARE:

 

  • ca atare pe piele, nediluat în masaj, ulei de corp, ulei facial pentru noapte, ulei pentru masajul bebelușilor
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%

 

 

Păstrare:  în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

 DATE DE SIGURANŢĂ:

 

  • non toxic, non iritant, non sensibilizant
  • a se evita de persoanele alergice la oleaginoase
  • uz extern!

 

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei din sâmburi de struguri 100ml
    Ulei din...

    Protejează pielea, menţine hidratarea şi ...>>

  • Ulei de cocos Bio 100gr
    Ulei de...

    Un miros subtil, o textură fină care se ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999