Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de Avocado Bio, 100 ml

Ulei de Avocado Bio, 100 ml

Un ulei emolient recomandat tenurilor uscate, ridate sau mature, stabilizează, hidratează şi catifelează pielea.

Mai multe detalii


Lei 19,50 cu TVA

NS175

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 19 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 19 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,57.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Avocado este originar din Mexic şi America de Sud. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei lunguieţe şi a coajei de un verde brut.
Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole de femeile din Mexic şi Arizona.
Uleiul de avocado este considerat un ulei vegetal, deşi avocado este de fapt un fruct. 
 
INGREDIENTE: ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic
 
Metoda de obţinere: prin presare la rece din fructele de avocado  
Zona geografică de provenienţă: Africa de Sud
 
Aspectul: lichid clar galben-verzui, vâscozitate medie, miros crud caracteristic
 
Componenţi principali: acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitină, steroli, polisteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale
 
PROPRIETĂŢI:
emoilent
catifelant
penetrant  
stabilizează, hidratarează şi înmoaie pielea
atenuează reacţiile inflamatorii
reglează permeabilitatea celulară
asistent la bronzare
hrănitor și regenerant al părului
 
 
RECOMANDAT PENTRU:
ten matur, ridat, devitalizat
ten uscat sau descuamat
îngrijirea gâtului și decolteului
piele sensibilă, inclusiv la copii
cicatrici și mici imperfecțiuni ale pielii
transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de tratamente invazive
 
 
UTILIZARE:
poate fi utilizat ca atare nediluat
ca ingredient în compozitii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare și deteriorare, în concentrație de 20-90%
ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate îngrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hrănire în concentrație de 10-50%
ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni și unguente dedicate îngrijirii și regenerării țesutului sensibil și fin șin jurul ochilor, gât și decolteu, în concentrație de 10-40%
ca ingredient în prepararea de unguente emoilente pentru țesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, 10-30%
ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte și după plajă
ca ingredient în prepararea de măști pentru regenerarea, hrănirea și întărirea părului
ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esențiale alese în funcție de preferințe
Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină
 
DATE DE SIGURANŢĂ:
non toxic, non iritant, non sesibilizant
uz extern!
 

 

Avocado este originar din Mexic şi America de Sud. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei lunguieţe şi a coajei de un verde brut.

 

Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole de femeile din Mexic şi Arizona.

INGREDIENTE: ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic

 

 Metoda de obţinere: prin presare la rece din fructele de avocado  

 

Zona geografică de provenienţă: Africa de Sud

 

 Aspectul: lichid clar galben-verzui, vâscozitate medie, miros crud caracteristic

 

 

 

Componenţi principali: acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitină, steroli, polisteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale

 

 PROPRIETĂŢI:

 

  • emoilent
  • catifelant
  • penetrant  
  • stabilizează, hidratarează şi înmoaie pielea
  • atenuează reacţiile inflamatorii
  • reglează permeabilitatea celulară
  • asistent la bronzare
  • hrănitor și regenerant al părului

 

RECOMANDAT PENTRU:

 

  • ten matur, ridat, devitalizat
  • ten uscat sau descuamat
  • îngrijirea gâtului și decolteului
  • piele sensibilă, inclusiv la copii
  • cicatrici și mici imperfecțiuni ale pielii
  • transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
  • regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de tratamente invazive

 

UTILIZARE:

 

  • poate fi utilizat ca atare nediluat
  • ca ingredient în compozitii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare și deteriorare, în concentrație de 20-90%
  • ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate îngrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hrănire în concentrație de 10-50%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni și unguente dedicate îngrijirii și regenerării țesutului sensibil și fin șin jurul ochilor, gât și decolteu, în concentrație de 10-40%
  • ca ingredient în prepararea de unguente emoilente pentru țesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, 10-30%
  • ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte și după plajă
  • ca ingredient în prepararea de măști pentru regenerarea, hrănirea și întărirea părului
  • ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esențiale alese în funcție de preferințe

 

Păstrare: în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

 

non toxic, non iritant, non sesibilizant

uz extern!

 

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de migdale dulci Bio 100ml
    Ulei de...

    Uleiul de migdale dulci este un emolient ...>>

  • Ulei din sâmburi de struguri 100ml
    Ulei din...

    Protejează pielea, menţine hidratarea şi ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999