Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de Macadamia Bio, 100ml

Ulei de Macadamia Bio, 100ml

Uleiul de macadamia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii.

Mai multe detalii


Lei 14,50 cu TVA

NS176

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 14 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 14 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,42.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat și în Indonezia şi în Hawaii - o locaţie ideală datorită solului vulcanic, în Noua Zeelandă.  Nucile au o aromă desebită și sunt consumate ca atare sai incluse în diverse preparate alimentare. Industria cosmetică a recunoscut proprietăţile benefice ale uleiului de macadamia şi a început să dezvolte produse pentru îngrijirea pielii şi a părului incluzându-l în lista de ingrediente.
Uleiul estras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.
 
INGREDIENTE: ulei de macadamia (macadamia ternifolia seed oil) organic
 
Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor 
Zona geografică de provenienţă: Australia
 
Aspectul: lichid clar gălbui, textură uşoară, miros caracteristic fin
 
Componenţi principali: acid oleic, palmitoleic (omega-7), linoleic (omega-6), linolenic (omega-3), stearic, vitamine, minerale
 
PROPRIETĂŢI:
regenerant
emolient
penetrant, nu lasă urme grase
reechilibrant al tenul gras şi mixt
catifelant, conferă fineţe pielii
drenant
antioxidant
RECOMANDAT PENTRU:
pielea fragilă
ten mixt, dezechilibrat
pielea  îmbătrânită şi uscată
atenuarea cicatricelor
atenuarea rănilor provenite de la arsuri solare
tratarea rănilor minore şi alte afecţiuni ale pielii
demachiant
cuperoză și probleme circulatorii 
 
UTILIZARE:
aplicat pe piele ca atare, nediluat
ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%
 
Păstrare:  în loc uscat, ferit de căldură şi lumină
Date de siguranţă:
non toxic, non iritant, non sensibilizant
uz extern!

 

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat și în Indonezia şi în Hawaii - o locaţie ideală datorită solului vulcanic, în Noua Zeelandă.  Nucile au o aromă desebită și sunt consumate ca atare sai incluse în diverse preparate alimentare. Industria cosmetică a recunoscut proprietăţile benefice ale uleiului de macadamia şi a început să dezvolte produse pentru îngrijirea pielii şi a părului incluzându-l în lista de ingrediente.

 

Uleiul estras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.

 

 

 

INGREDIENTE: ulei de macadamia (macadamia ternifolia seed oil) organic

 

 Metoda de obţinere: prin presarea la rece a nucilor 

 

Zona geografică de provenienţă: Australia

 

 Aspectul: lichid clar gălbui, textură uşoară, miros caracteristic fin

 

 Componenţi principali: acid oleic, palmitoleic (omega-7), linoleic (omega-6), linolenic (omega-3), stearic, vitamine, minerale

 

 PROPRIETĂŢI:

 

  • regenerant
  • emolient
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • reechilibrant al tenul gras şi mixt
  • catifelant, conferă fineţe pielii
  • drenant
  • antioxidant

 

RECOMANDAT PENTRU:

 

  • pielea fragilă
  • ten mixt, dezechilibrat
  • pielea  îmbătrânită şi uscată
  • atenuarea cicatricelor
  • atenuarea rănilor provenite de la arsuri solare
  • tratarea rănilor minore şi alte afecţiuni ale pielii
  • demachiant
  • cuperoză și probleme circulatorii 

 

 

UTILIZARE:

 

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%

 

 

Păstrare:  în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

 

Date de siguranţă:

 

non toxic, non iritant, non sensibilizant

uz extern!

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de Avocado Bio, 100 ml
    Ulei de...

    Un ulei emolient recomandat tenurilor ...>>

  • Ulei de migdale dulci Bio 100ml
    Ulei de...

    Uleiul de migdale dulci este un emolient ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999