Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de Rosa Mosqueta Bio, 50 ml

Ulei de Rosa Mosqueta Bio, 50 ml

Uleiul de Rosa mosqueta, un adevărat elixir al pielii, este regenerator de ţesut, îmbunătăţeşte elasticitatea tenului, previne îmbătrânirea prematură. Renumit pentru atenuarea cicatricilor. Ideal pentru masaj facial. Promovează creşterea nivelului de colagen şi elastină.

Mai multe detalii


Lei 29,50 cu TVA

NS180

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 29 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 29 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,87.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, crește însă în Anzi, Chile și Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofolirea și căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroasele seminţe
Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele și nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacității de ameliorare și reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operații chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii. 
Sinonime: rosa moschata, rosehip oil, rosa affinis rubiginosa, ulei de măceșe
 
INGREDIENTE: ulei de trandafir sălbatic (rosa mosqueta seed oil) organic
 
Metoda de obţinere: prin presare la rece din semințele fructului
Zona geografică de provenienţă: Brazilia
 
Aspectul: lichid clar, culoare de chihlimbar, vâscozitate medie, miros fin caracetristic 
Componenţi principali: acizi graşi esenţiali: oleic, linoleic, linolenic, omega-7, retinol, vitamina E, vitamina K, squalane
 
PROPRIETĂŢI:
regenerant
cicatrizant excepțional
penetrant, nu lasă urme grase
stimulant al producției de colagen și elastină
împiedică devitalizarea pielii
atenuează petele pigmentare
menține elasticitatea pielii
stimulează refacerea epidermei
promovează regenerarea  
 
RECOMANDAT PENTRU:
piele matură, devitalizată
pielea lipsită de elasticitate
cuperoză
ingredient de bază pentru serumuri antiage
netezirea ridurilor
ameliorarea semnelor de expresie
ameliorarea cearcănelor
întreținerea zilnică a tenului de orice tip
prevenirea și ameliorarea vergeturilor
ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
daune UV de la supraexpunerea la soare
 
UTILIZARE:
aplicat pe piele ca atare, nediluat. Pentru absorbţie este bine ca tenul să fie proaspăt igienizat
ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului de orice tip, în concentraţie de 5-90%
încorporat într-o cremă, loţiune, ulei facial, sau de ulei de masaj facial, alături de diverse ingrediente cosmetice specifice
ca ingredient în măști cosmetice de întinerire sau regenerare, stimulare și elasticizare a pielii
 
Păstrare:  fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 19°C, preferabil la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer
 
Date de siguranţă:
non toxic, non iritant, non sensibilizant
uz extern!

 

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, crește însă în Anzi, Chile și Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori colorate în roz. După ofilirea și căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroasele seminţe

 

Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele și nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacității de ameliorare și reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operații chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii. 

 

Sinonime: rosa moschata, rosehip oil, rosa affinis rubiginosa, ulei de măceșe

 

 INGREDIENTE: ulei de trandafir sălbatic (rosa mosqueta seed oil) organic

 

 

 

Metoda de obţinere: prin presare la rece din semințele fructului

 

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

 

Aspectul: lichid clar, culoare de chihlimbar, vâscozitate medie, miros fin caracetristic 

 

Componenţi principali: acizi graşi esenţiali: oleic, linoleic, linolenic, omega-7, retinol, vitamina E, vitamina K, squalane

 

 PROPRIETĂŢI:

 

  • regenerant
  • cicatrizant excepțional
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • stimulant al producției de colagen și elastină
  • împiedică devitalizarea pielii
  • atenuează petele pigmentare
  • menține elasticitatea pielii
  • stimulează refacerea epidermei
  • promovează regenerarea  

 

RECOMANDAT PENTRU:

 

  • piele matură, devitalizată
  • pielea lipsită de elasticitate
  • cuperoză
  • ingredient de bază pentru serumuri antiage
  • netezirea ridurilor
  • ameliorarea semnelor de expresie
  • ameliorarea cearcănelor
  • întreținerea zilnică a tenului de orice tip
  • prevenirea și ameliorarea vergeturilor
  • ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
  • daune UV de la supraexpunerea la soare 

 

UTILIZARE:

 

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat. Pentru absorbţie este bine ca tenul să fie proaspăt igienizat
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului de orice tip, în concentraţie de 5-90%
  • încorporat într-o cremă, loţiune, ulei facial, sau de ulei de masaj facial, alături de diverse ingrediente cosmetice specifice
  • ca ingredient în măști cosmetice de întinerire sau regenerare, stimulare și elasticizare a pielii

 

Păstrare:  fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 19°C, preferabil la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer

 

Date de siguranţă:

 

non toxic, non iritant, non sensibilizant

uz extern!

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.