Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de aloe vera în bază de ulei de soia 50ml

Ulei de aloe vera în bază de ulei de soia 50ml

Uleiul de aloe vera în bază de ulei de soia poate fi folosit în tratamentul de arsuri, vezicule, dermatită, radiaţii, degerături, eczeme, prurit, uscăciune, şi alte afecțiuni ale pielii. 

Mai multe detalii


Lei 15,00 cu TVA

NS182

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 15 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 15 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,45.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Este fabricat cu tehnologie biocompatibilă, conţinând gama completă de elemente nutritive solubile ale plantei aloe vera. Datorită tehnicilor de extracţie păstrează activitatea biologică şi biodisponibilitatea ingredientelor, iar uleiul rezultat este stabilizat cu tocoferol (vitamina E).
Astăzi, există literalmente mii de produse cosmetice care includ aloe vera datorită beneficiilor multiple pe care le aduce organismului.
Prin utilizarea acestui ulei de aloe vera aveţi posibilitatea să adăugaţi proprietăţi de vindecare în compozițiile cosmetice personale, fără a fi nevoie să vă faceţi griji cu privire la dezvoltarea bacteriilor şi mucegaiul care pot aparea de regulă atunci când se utilizează gelul proaspăt obținut din plantă. Gelurile de aloe vera din comerț sunt conservate fără excepții cel puțin cu sorbat de potasiu, deoarece nu rezistă în stare pură mai mult de câteva zile. Varianta macerată în ulei nu are nevoie de conservare chimică.
 
INGREDIENTE: ulei de soia (glycine soya), aloe vera (aloe aarbadensis leaf extract), vitamina E (tocoferol)
 
Metoda de obţinere: prin macerarea frunzelor de aloe vera în ulei de soia 
Zona geografică de provenienţă: Germania
 
Aspectul: lichid gălbui translucent, vâscozitate medie, miros slab caracteristic
Potențial oxidativ: puțin oxidativ
Componenţi principali: aloe vera conţine vitamine şi minerale care aduc beneficii pielii printre care amintim: acid folic, vitaminele B1, B2, B6, E, C, beta caroten, calciu, crom, magneziu, cupru, zinc, mangan
 
PROPRIETĂŢI:
anti-inflamator
antioxidant
antibacterian, este capabil nu numai de a ajuta vindecarea, dar și de prevenirea apariţiei infecţiilor
vindecă pielea din interior spre exterior, acest lucru îl face deosebit de eficient în tratarea rănilor
rejuvenator pentru piele
protector solar
 
RECOMANDAT PENTRU:
ajutor în tratamentul de arsuri
cicatrici
vezicule
vergeturi
dermatite, eczeme
prurit
inflamaţii ale pielii şi mâncărimi
tratarea arsurilor solare
degerături
 
UTILIZARE:
ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-70%
aplicat pe piele ca atare în cazuri de arsuri solare sau inflamații locale
amestecat cu alte ingrediente vegetale alese după specificul fiecăruia, pentru formularea de creme şi loţiuni de corp hidratante, produse de protecţie solară, balsam de păr, balsam de buze, uleiuri şi unguente corporale
pentru accelerarea vindecării hemoroizilor, în urma unui consult cu medicul de specialitate 
 
Păstrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni.
 
DATE DE SIGURANŢĂ:
non-toxic, non-iritant, non sensibilizant
a se evita utilizarea de persoanele alergice la soia
nu lăsaţi la îndemâna copiilor
uz extern!

 

Este fabricat cu tehnologie biocompatibilă, conţinând gama completă de elemente nutritive solubile ale plantei aloe vera. Datorită tehnicilor de extracţie păstrează activitatea biologică şi biodisponibilitatea ingredientelor, iar uleiul rezultat este stabilizat cu tocoferol (vitamina E).

 

Astăzi, există literalmente mii de produse cosmetice care includ aloe vera datorită beneficiilor multiple pe care le aduce organismului.

 

Prin utilizarea acestui ulei de aloe vera aveţi posibilitatea să adăugaţi proprietăţi de vindecare în compozițiile cosmetice personale, fără a fi nevoie să vă faceţi griji cu privire la dezvoltarea bacteriilor şi mucegaiul care pot aparea de regulă atunci când se utilizează gelul proaspăt obținut din plantă. Gelurile de aloe vera din comerț sunt conservate fără excepții cel puțin cu sorbat de potasiu, deoarece nu rezistă în stare pură mai mult de câteva zile. Varianta macerată în ulei nu are nevoie de conservare chimică.

INGREDIENTE: ulei de soia (glycine soya), aloe vera (aloe aarbadensis leaf extract), vitamina E (tocoferol)

 

 Metoda de obţinere: prin macerarea frunzelor de aloe vera în ulei de soia 

 

Zona geografică de provenienţă: Germania

 

 

 

Aspectul: lichid gălbui translucent, vâscozitate medie, miros slab caracteristic

 

Potențial oxidativ: puțin oxidativ

 

Componenţi principali: aloe vera conţine vitamine şi minerale care aduc beneficii pielii printre care amintim: acid folic, vitaminele B1, B2, B6, E, C, beta caroten, calciu, crom, magneziu, cupru, zinc, mangan

 

PROPRIETĂŢI:

 

  • anti-inflamator
  • antioxidant
  • antibacterian, este capabil nu numai de a ajuta vindecarea, dar și de prevenirea apariţiei infecţiilor
  • vindecă pielea din interior spre exterior, acest lucru îl face deosebit de eficient în tratarea rănilor
  • rejuvenator pentru piele
  • protector solar

 

 

RECOMANDAT PENTRU:

 

  • ajutor în tratamentul de arsuri
  • cicatrici
  • vezicule
  • vergeturi
  • dermatite, eczeme
  • prurit
  • inflamaţii ale pielii şi mâncărimi
  • tratarea arsurilor solare
  • degerături

 

UTILIZARE:

 

  • ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-70%
  • aplicat pe piele ca atare în cazuri de arsuri solare sau inflamații locale
  • amestecat cu alte ingrediente vegetale alese după specificul fiecăruia, pentru formularea de creme şi loţiuni de corp hidratante, produse de protecţie solară, balsam de păr, balsam de buze, uleiuri şi unguente corporale
  • pentru accelerarea vindecării hemoroizilor, în urma unui consult cu medicul de specialitate 

 

Păstrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni.

 

 DATE DE SIGURANŢĂ:

 

  • non-toxic, non-iritant, non sensibilizant
  • a se evita utilizarea de persoanele alergice la soia
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de Rosa Mosqueta Bio, 50 ml
    Ulei de...

    Uleiul de Rosa mosqueta, un adevărat ...>>

  • Ulei de Macadamia Bio, 100ml
    Ulei de...

    Uleiul de macadamia ajută la prevenirea ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999