Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de Monoi de Tahiti 50ml

Ulei de Monoi de Tahiti 50ml

Uleiul de Monoi este un ulei emolient și hidratant, cu miros exotic de flori de tiare, florile specifice insulelor tahitiene.

Mai multe detalii


Lei 21,50 cu TVA

NS184

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 21 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 21 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,63.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

 

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat, floarea specifică insulelor, Tiare (apreciată inclusiv în tratamentul eczemelor).
În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aminteşte de insulele exotice.
INGREDIENTE: ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis)
Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos
Zona geografică de provenienţă: Polinezia franceză
Aspectul: lichid uleios, culoare galben-auriu, parfum floral pronunţat (exotic, amintind de mimoză, iasomie sau ylang-ylang)
Important: uleiul se solidifică sub ~22° C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie ţinut puţin la căldură sau sub jet de apă caldă.
Potențial oxidativ: moderat oxidativ
Componenţi principali:  acizi graşi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.
PROPRIETĂŢI:
nutritiv
hidratant
parfumant
regenerează pielea în profunzime
se absoarbe rapid în piele
combate semnele îmbătrânirii 
oxigenează celulele pielii şi redă luminozitatea tenului
ca protector pentru păr pe parcursul expunerii la soare
uleiul îşi păstrează proprietăţile de hidratare chiar şi după 4-6 ore de la aplicare, menţinând pielea fermă şi catifelată
RECOMANDAT PENTRU:
toate tipurile de piele şi ten
refermizarea pielii
parfumarea pielii
tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
pielea deteriorată, descuamată
părul creţ, rebel
UTILIZARE:
ca atare nediluat pe ten sau corp
ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-90%
în masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, îi redă suplețea și elasticitatea
aplicat pe pile: ca accelerator de bronzare, revitalizant şi hidratant (nu oferă
protecţie UVA-UVB!)
aplicat pe păr: sub formă de mască, puţin încălzit pentru rezultate optime - înainte de
şamponare. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat,
dar şi protejat de efectele nocive ale poluării
câteva picături de ulei în apa de baie: iar pielea devine catifelată; are un parfum exotic şi relaxant
Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 25°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 6 luni.
DATE DE SIGURANŢĂ:
non-toxic, non-iritant, non sensibilizant
nu lăsaţi la îndemâna copiilor
uz extern!

 

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat, floarea specifică insulelor, Tiare (apreciată inclusiv în tratamentul eczemelor).

În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aminteşte de insulele exotice.

 

INGREDIENTE: ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis)

 

Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos

 

Zona geografică de provenienţă: Polinezia franceză

 

Aspectul: lichid uleios, culoare galben-auriu, parfum floral pronunţat (exotic, amintind de mimoză, iasomie sau ylang-ylang)

Important: uleiul se solidifică sub ~22° C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie ţinut puţin la căldură sau sub jet de apă caldă.

Potențial oxidativ: moderat oxidativ

 

Componenţi principali:  acizi graşi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.

 

PROPRIETĂŢI:

  • nutritiv
  • hidratant
  • parfumant
  • regenerează pielea în profunzime
  • se absoarbe rapid în piele
  • combate semnele îmbătrânirii 
  • oxigenează celulele pielii şi redă luminozitatea tenului
  • ca protector pentru păr pe parcursul expunerii la soare
  • uleiul îşi păstrează proprietăţile de hidratare chiar şi după 4-6 ore de la aplicare, menţinând pielea fermă şi catifelată

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • toate tipurile de piele şi ten
  • refermizarea pielii
  • parfumarea pielii
  • tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
  • pielea deteriorată, descuamată
  • părul creţ, rebel

 

UTILIZARE:

  • ca atare nediluat pe ten sau corp
  • ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-90%
  • în masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, îi redă suplețea și elasticitatea
  • aplicat pe pile: ca accelerator de bronzare, revitalizant şi hidratant (nu oferă
  • protecţie UVA-UVB!)
  • aplicat pe păr: sub formă de mască, puţin încălzit pentru rezultate optime - înainte de
  • şamponare. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat, dar şi protejat de efectele nocive ale poluării
  • câteva picături de ulei în apa de baie: iar pielea devine catifelată; are un parfum exotic şi relaxant

 

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 25°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 6 luni.

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non-iritant, non sensibilizant
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de aloe vera în bază de ulei de soia 50ml
    Ulei de...

    Uleiul de aloe vera în bază de ...>>

  • Ulei de Rosa Mosqueta Bio, 50 ml
    Ulei de...

    Uleiul de Rosa mosqueta, un adevărat ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999