Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de Jojoba presat la rece 100ml

Ulei de Jojoba presat la rece 100ml

Controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant al pielii sensibile. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.

Mai multe detalii


Lei 32,50 cu TVA

NS193

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 32 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 32 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,96.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

Jojoba, un arbust cu înălțimea de 3 până la 6 m, creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală și de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obţinut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul și îngrijirea oricărui tip de piele.

Proprietăţile seminţelor de Jojoba sunt cunoscute de sute de ani de amerindieni şi azteci. Uleiul extras din semințe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman.

 

INGREDIENTEulei de jojoba (buxus chinensis oil)

 

Metoda de obţinere: prin prima presare la rece a seminţelor de jojoba

Zona geografică de provenienţă: Mexic

 

Aspectul: lichid clar gălbui, miros caracteristic, vâscozitate medie

 

Componenţi principali: acizi graşi: gadoleic, erucic, palmitic, palmitoleic, oleic, nervonic; săruri minerale, vitamine

 

PROPRIETĂŢI:

  • emolient
  • penetrant, nu lasă urme lucioase
  • non-comedogenic
  • echilibrant
  • are proprietăţi asemănătoare sebumului pielii umane
  • anti-inflamator
  • hrănitor
  • catifelant

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • ten mixt sau gras ca demachiant sau îngrijire
  • îngrijirea pielii cu probleme
  • toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă
  • menținerea supleții și elasticității pielii
  • hidratant de buze
  • bază de machiaj
  • ulei pentru cuticule
  • reglarea secreției de sebum atât pentru pielea uscată cât și pentru cea grasă
  • balsam pentru păr
  • părul uscat contribuind la strălucire și vitalitate
  • păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar și adjuvant în eliminarea progresivă a mătreții  

 

UTILIZARE:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire
  • poate fi utilizat nediluat ca demachiant pentru ochi
  • poate fi utilizat nediluat pentru îngrijirea cuticulelor 
  • ca atare aplicat pe păr, sau ca ingredient în măști de păr, alături de uleiul de ricin de exemplu, în concentrație de 20-70%
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice dedicate îngijirii tenului, în concentraţie de 5-90%


Păstrare:  fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează până la 12 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 18-24 luni.

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • nontoxic, non iritant, non sensibilizant
  • uz extern!

Jojoba, un arbust cu înălțimea de 3 până la 6 m, creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală și de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obţinut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul și îngrijirea oricărui tip de piele.

Proprietăţile seminţelor de Jojoba sunt cunoscute de sute de ani de amerindieni şi azteci. Uleiul extras din semințe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman.

 

INGREDIENTEulei de jojoba (buxus chinensis oil)

 

Metoda de obţinere: prin prima presare la rece a seminţelor de jojoba

Zona geografică de provenienţă: Mexic

 

Aspectul: lichid clar gălbui, miros caracteristic, vâscozitate medie

 

Componenţi principali: acizi graşi: gadoleic, erucic, palmitic, palmitoleic, oleic, nervonic; săruri minerale, vitamine

 

PROPRIETĂŢI:

  • emolient
  • penetrant, nu lasă urme lucioase
  • non-comedogenic
  • echilibrant
  • are proprietăţi asemănătoare sebumului pielii umane
  • anti-inflamator
  • hrănitor
  • catifelant

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • ten mixt sau gras ca demachiant sau îngrijire
  • îngrijirea pielii cu probleme
  • toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă
  • menținerea supleții și elasticității pielii
  • hidratant de buze
  • bază de machiaj
  • ulei pentru cuticule
  • reglarea secreției de sebum atât pentru pielea uscată cât și pentru cea grasă
  • balsam pentru păr
  • părul uscat contribuind la strălucire și vitalitate
  • păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar și adjuvant în eliminarea progresivă a mătreții  

 

UTILIZARE:

  • aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire
  • poate fi utilizat nediluat ca demachiant pentru ochi
  • poate fi utilizat nediluat pentru îngrijirea cuticulelor 
  • ca atare aplicat pe păr, sau ca ingredient în măști de păr, alături de uleiul de ricin de exemplu, în concentrație de 20-70%
  • ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice dedicate îngijirii tenului, în concentraţie de 5-90%


Păstrare:  fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează până la 12 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 18-24 luni.

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • nontoxic, non iritant, non sensibilizant
  • uz extern!

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de Monoi de Tahiti 50ml
    Ulei de...

    Uleiul de Monoi este un ulei emolient și ...>>

  • Ulei de aloe vera în bază de ulei de soia 50ml
    Ulei de...

    Uleiul de aloe vera în bază de ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999