Nuci de săpun - magazin online

  • ro

Bine aţi venit, Autentificare

Ulei de neem Bio 50ml

Ulei de neem Bio 50ml

Excepţional de bogat, economic, cu aplicaţii universale pe piele, ten, scalp, mâini. Acnee, eczeme, psoriazis, mătreata, arsuri, răni, negi, herpes, erupţii cutanate, căderea părului.

Mai multe detalii


Lei 12,50 cu TVA

NS205

Disponibilitate: în stoc

Adaugă la dorinţe

Program de loialitateAchiziţionând acest produs puteţi aduna până la 12 puncte de loialitate. Valoarea coşului dvs. vă va aduce 12 puncte care pot fi convertite într-un cupon de reducere de Lei 0,36.


Cei care au achiziționat acest produs au achiziționat de asemenea:

Ulei de neem (melia azadirachta oil) organic

 

 

Neem a fost folosit în India începând cu anul 2000 î.Hr şi este menționat în textele antice ca fiind ''tămăduitorul tuturor bolilor''. Chiar şi azi, Neem este considerat a fi o plantă cheie în medicina ayurvedică.
Uleiul de Neem este folosit în scop medicinal și cosmetic de sute de ani, fiind cu adevărat un produs care a rezistat la testul timpului.
Arborele Neem este folosit atât în medicina tradiţională cât şi în agricultură. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile, îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Trunchiul este relativ scurt, iar frunzele sunt de culoare verde-închis, de 3-8 cm. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor cu pulpă gălbuie.
Conţine peste 100 de componente chimice, care se găsesc în procente şi combinaţii diferite în scoarţă, frunze şi fructe.  
De remarcat este faptul că Neem este inofensiv pentru mamifere, subsanțele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind folositor contra a peste 200 de dăunători.
Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Acesta va trebui să fie diluat în consecinţă, de regulă încălzit uşor înainte de a-l adăuga la compozițiile cosmetice. Vă recomandăm experimentarea în loturi mici cu acest ulei, pentru ca mirosul să nu afecteze negativ produsul final. Este un ulei extrem de economic. 
 
 
Metoda de obţinere: presat la rece din fructe și semințe
Zona geografică de provenienţă: Brazilia
 
Prezentare: la temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări, miros puternic relativ respingător, culoare închisă
 
Componenţi principali: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tocopherol, vepinin
 
PROPRIETĂŢI:
antibacterian, antiviral, antifungic,
antiseptic, antiparazitar
regenerarant
emoilent
restaurează elasticitatea pielii
 
RECOMANDAT PENTRU:
tratamentul infecţiilor bacteriene, fungice, acnee, eczeme, psoriazis, herpes, scabie
ameliorarea arsurilor, rănilor diverse
afecțiuni dermatologice
negi, erupţii cutanate
căderea părului, mătreaţă
pielea uscată, crăpată sau deteriorată
 
UTILIZARE:
inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-20%
PĂR şi SCALP: Pentru mătreaţă şi probleme de scalp: masaţi cu un alt ulei purtător în care se pun câteva picături de neem. Se lasă să acţioneze timp de o oră, şi apoi se spală părul
Includeţi câteva picături în şamponul natural preparat acasă
TEN: pentru acnee se aplică sub formă de mască alături de argilă și alte extracte, sau în crema de noapte
PIELE: bogat în minerale şi vitamine, regenerează pielea uscată, crăpată sau deteriorată
MÂINI şi PICIOARE: având proprietăţi dovedite antimicrobiene şi antifungice, protejează unghiile de infecţii de Candida sau alte ciuperci, eczeme sau dermatite
BAIE: se adaugă câteva picături în apa fierbinte de baie
INSECTIFUG: includeţi câteva picături într-o loţiune pentru a descuraja insectele
ANIMALE de CASĂ: ca unguent, sau inclus în şampon. Nu este toxic chiar dacă animalul îşi linge blana sau pielea. 
Păstrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni
 
DATE DE SIGURANŢĂ:
non-toxic, non iritant, non sensibilizant
a nu se lăsa la îndemâna copiilor
uz extern! Neem a fost folosit în India începând cu anul 2000 î.Hr şi este menționat în textele antice ca fiind ''tămăduitorul tuturor bolilor''. Chiar şi azi, Neem este considerat a fi o plantă cheie în medicina ayurvedică.

Uleiul de Neem este folosit în scop medicinal și cosmetic de sute de ani, fiind cu adevărat un produs care a rezistat la testul timpului.

 

Arborele Neem este folosit atât în medicina tradiţională cât şi în agricultură. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile, îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Trunchiul este relativ scurt, iar frunzele sunt de culoare verde-închis, de 3-8 cm. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor cu pulpă gălbuie.

 

Conţine peste 100 de componente chimice, care se găsesc în procente şi combinaţii diferite în scoarţă, frunze şi fructe.  

 

Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Acesta va trebui să fie diluat în consecinţă, de regulă încălzit uşor înainte de a-l adăuga la compozițiile cosmetice. Vă recomandăm experimentarea în loturi mici cu acest ulei, pentru ca mirosul să nu afecteze negativ produsul final. Este un ulei extrem de economic. 

 

Metoda de obţinere: presat la rece din fructe și semințe

 

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

Prezentare: la temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări, miros puternic relativ respingător, culoare închisă

 

Componenţi principali: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tocopherol, vepinin

 

 

PROPRIETĂŢI:

  • antibacterian, antiviral, antifungic,
  • antiseptic, antiparazitar
  • regenerarant
  • emoilent
  • restaurează elasticitatea pielii

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • tratamentul infecţiilor bacteriene, fungice, acnee, eczeme, psoriazis, herpes, scabie
  • ameliorarea arsurilor, rănilor diverse
  • afecțiuni dermatologice
  • negi, erupţii cutanate
  • căderea părului, mătreaţă
  • pielea uscată, crăpată sau deteriorată

 

UTILIZARE:

  • inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-20%
  • PĂR şi SCALP: Pentru mătreaţă şi probleme de scalp: masaţi cu un alt ulei purtător în care se pun câteva picături de neem. Se lasă să acţioneze timp de o oră, şi apoi se spală părul
  • Includeţi câteva picături în şamponul natural preparat acasă
  • TEN: pentru acnee se aplică sub formă de mască alături de argilă și alte extracte, sau în crema de noapte
  • PIELE: bogat în minerale şi vitamine, regenerează pielea uscată, crăpată sau deteriorată
  • MÂINI şi PICIOARE: având proprietăţi dovedite antimicrobiene şi antifungice, protejează unghiile de infecţii de Candida sau alte ciuperci, eczeme sau dermatite
  • BAIE: se adaugă câteva picături în apa fierbinte de baie
  • INSECTIFUG: includeţi câteva picături într-o loţiune pentru a descuraja insectele
  • ANIMALE de CASĂ: ca unguent, sau inclus în şampon. Nu este toxic chiar dacă animalul îşi linge blana sau pielea. 

 

Păstrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni

 

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non iritant, non sensibilizant
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern! 

 

 

Niciun comentariu deocamdată.

Doar utilizatori autentificaţi pot adăuga comentarii noi.

Coşul meu  

(gol)

Produse vizualizate

  • Ulei de Tamanu Bio 50ml
    Ulei de...

    Se remarcă prin capacitatea excepționa- lă ...>>

  • Ulei de Jojoba presat la rece 100ml
    Ulei de...

    Controlează secreţia de sebum la nivelul ...>>

ANPC
Telefonul consumatorului:
0800 080 999